Billigt hotel i Hamborg

Billigt hotel i Hamborg

Billigt hotel i Hamborg

Har du brug for et billigt hotel i Hamborg, kan denne liste herunder måske hjælpe dig. Hamborg er en af de bedre byer at besøge i Tyskland, for der er altid liv i gaden.

Hotel i Hamborg

Hamburg er den næststørste by i Tyskland og den ottende største by i Den Europæiske Union. Byen er hjemsted for mere end 1,8 millioner mennesker, mens Hamburg Metropolitan Region (herunder dele af de tilstødende delstaterne Niedersachsen og Schleswig-Holstein) har mere end 4,3millioner indbyggere. Havnen i Hamburg er den tredje største havn i Europa (tredje eger havnen i Antwerpen og Rotterdam), og den ottende største i verden. Så man kan altid finde et godt hotel i Hamborg til alle de mange sømænd der driver i land.

Hamburg officielle navn er Den Frie Hansestad Hamborg (tysk: Freie und Hansestadt Hamburg). Det afspejler Hamborgs historie som medlem af den middelalderlige Hanseforbundet, som en fri kejserby i det hellige romerske rige, og også til det faktum, at Hamburg er en bystat, og en af de seksten stater i Tyskland.

Billige hoteller i Hamborg

Hamborg er en stor transport hub i det nordlige Tyskland og er en af de mestvelhavende byer i Europa. Det er blevet en medie-og industri-center, med planter ogfaciliteter, der tilhører Airbus, Blohm + Voss og Aurubis. Radio-og tv-station Norddeutscher Rundfunk og forlag som Gruner + Jahr og Spiegel-Verlag er grundpilleri den vigtige medieindustrien i Hamburg. I alt er der mere end 120.000 virksomheder – og til erhverv kommer der også brug for en masse billige hoteller.

Byen er et stort turistmål for både indenlandske og udenlandske besøgende, der modtager ca 7.700 tusind overnatninger på forskellige hoteller i 2008.

Hoteller

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten – Neuer Jungfernstieg 9-14, Hamburg – 040 3494-0

Hafen Hamburg Hotel – Seewartenstraße 9, Hamburg – 040 31113-0

InterCityHotel Hamburg Hauptbahnhof Hotel – Glockengießerwall 14, Hamburg

Pension Am Rathaus – Rathausstraße 14, Hamburg – 040 337489

Hotel Das Feuerschiff – Vorsetzen 0, Hamburg – 040 362553

Hotel Atlantic Kempinski Hamburg – An der Alster 72-79, 20099 Hamburg – 040 2888-0

Steigenberger Hotel Hamburg – Heiligengeistbrücke 4, Hamburg – 040 36806-0