Billigt Hotel i Prag

Billigt hotel i Prag

Vi hjælper dig med at finde et billigt hotel i Prag med denne artikel.

Prag er hovedstad og største by i Den Tjekkiske Republik, beliggende i den nordvestlige del af landet på Vltava-floden,byen er hjemsted for omkring 1,3 millioner mennesker, mens hovedstadsområdetskønnes at have en befolkning på over 2,3 mio.

Billigt Hotel i Prag
Billigt hotel i Prag, Tjekkiet

Byen har et tempereret oceaniskklima med varme somre og kølige vintre.Prag har været en politisk, kulturel og økonomisk centrum i Europa og navnlig i Centraleuropa i løbet af dets 1100 år eksistens. I århundreder, i gotikken ogrenæssancen æra Prag var permanent sæde for to romerske kejsere og dermed varogså hovedstad i det Hellige Romerske Imperium. Senere blev en vigtig by i det habsburgske monarki og det østrig-ungarske kejserrige, og efter første verdenskrigblev jeg hovedstad i Tjekkoslovakiet. Byen spillede store roller i den protestantiskereformationen, Trediveårskrigen, og i det 20. århundredes historie, både underverdenskrigene og efterkrigstidens kommunistiske æra.

Hoteller i Prag

Hvis du leder efter et billigt hotel i Prag, så kan denne liste over hoteller i Prag måske hjælpe dig.

Hotel Barley – from 23 Euros (£16)

Hotel Pension Corto – from 28 Euros (£19)

Hotel Brixen – from 17 Euros (£12)

Express Holiday Inn – from 35 Euros (£24)

Hotel Ibis Old Town – from 28 Euros (£19)

Hotel Harmony – from 23 Euros (£16)

St John – from 20 Euros (£14)

Apartments Vodickova – from 21 Euros (£14)

Apartments City Centre – from 26 Euros (£18)

Hotel Red Chair – from 28 Euros (£16)

Ibis Wenceslas Square – from 25 Euros (£17)

Hotel Kampa Garden – from 27 Euros (£19)

Hotel U Suteru – from 29 Euros (£20)

Turist i Prag

Prag er hjemsted for en række berømte kulturelle attraktioner, hvoraf mange overlevede vold og ødelæggelse af tyvende århundredes Europa. Vigtigste attraktioner omfatter følgende: Prag Slot, Karlsbroen, gamle rådhusplads, det jødiskekvarter, Lennon Wall, og Petřín bakke. Siden 1992 har den omfattende historiskecentrum af Prag er medtaget på UNESCOs liste over World Heritage Sites.

Prag har mere end ti store museer, sammen med utallige teatre, gallerier, biograferog andre historiske udstillinger. Også, Prag er hjemsted for en lang række offentligeog private skoler, herunder den berømte Charles University. Dens rige historie gør det til et populært turistmål, og byen får over 4,1 millioner internationale besøgende årligt,som i 2009. Prag er klassificeret som en global by. En moderne offentlige transportsystem forbinder byen. Prag er også tilgængelige ad vej, tog, og luft. Og der er altid rig mulighed for at overnatte på et af de utalligt billige hoteller i Prag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *