Indretning på hotellerne tæller også

Du kender det sikkert godt. Du leder længe efter et hotel i storbyen og beslutter dig alligevel i sidste ende og blive lidt nærig, og vælger bare det billigste du kunne finde.

Det fortryder du sikkert når du endelig kommer til hotellet. Værelset er småt, badet er på gangen og den har ikke ligefrem designerplakater hængende på væggen. Det er ligemeget hvilken storby du har lejet et hotelværelse i – der er alle prisklasser og alle typer af indretning.

Det kan godt betale sig, lige at kigge en ekstra gang på alle de billeder som hotellet har smidt op. Det er ikke så svært at gennemskue om billedet er 10 år gammelt, det vil sige – mangler renovering. Eller om det rent faktisk er godt indrettet, indbydende og et sted du rent faktisk gerne vil overnatte.

Du behøver ikke forlange meget mere end en seng – men den skal være nydelig. Du skal heller ikke have meget mere end et badeværelse – men der skal være spejl, toilet, lækker bruser og en føntørrer.

Et par gode råd når du skal vælge værelse

  • Gå efter lyst sengetøj.
  • Kig på væggene, hvilket tapet der hænger der
  • Kig på gulvet – er det gulvtæppe?
  • Kig på badeværelset – er der badekar eller bruser

Næsten det eneste du ikke kan se på hotelbillederne er, om du får en ret så højlydt nabo der holder dig vågen det meste af starten på natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *