Billigt hotel i Egypten

billigt-hotel-egypten

Innvision Pharaoh Egypt Hotel er beliggende i Port Said, Egypten, ved indgangen til Suez-kanalen på Middelhavet. Det er 1,5 km fra stranden og to km fra National Museum.

Hotel i Egypten muligheder

Dette moderne tre etagers hotel er sat i anlagte haver, med udsigt over havnen. Ejendommen kan prale af et stort, ottekantet udendørs swimmingpool med poolside bar og liggestole, og cabarets finde sted i løbet af sommeren.

Lobbyens café serverer frisk bagværk og is. Sonesta Hotel har også to onsite restauranter, en specialiseret i italiensk cuisine, og den anden betjener en international menu døgnet rundt, med muligheder for børn og vegetarer. En lounge bar tilbyder alkoholiske og læskedrikke ledsaget af levende musik. En gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt.

Innvision Pharaoh Egypt Hotel

Højhastigheds internetforbindelser er til rådighed (tillægsgebyr) overalt på hotellet, og erhvervslivet kan gæsterne tage bruge mødelokaler med audiovisuelt udstyr. Ud over en onsite legeplads, kan hotellet også være vært for børns fester.

Hotellets 110 værelser er  air conditioned værelser, der er satellit-tv med betalings-film, direct dial phones, minibars, gratis aviser, og internetforbindelser. Udsmykning er neutral med lyst træ boligtekstiler.

Billigt Hotel i Egypten

Expert Tip. Port Said’s militære og nationale Museer, begge to kilometer væk, er også et besøg værd. Sidstnævnte omfatter udstillingsgenstande dækker den periode, hvor Pharaohs stadig regerede Egypten

Et rigtigt prisbilligt hotel i Egypten du bør tænke over en ekstra gang om det ikke er noget for dig og din families næste ferierejse.