Hotelferie eller campingferie?

For nogle er det et svært valg, om de skal bo på hotel eller campingplads på ferien. For andre er det helt lige til at skulle vælge mellem det ene eller det andet. Der er dog fordele og ulemper ved begge dele, og hvis du hører til en af dem, der ikke har bestemt sig for, om sommerens ferie skal holdes på et hotel eller på en campingplads, kommer der her nogle gode råd til det.

På et hotel kan du være dig selv og få den standard som du gerne vil have

Hvis du holder af at være dig selv, og du ikke har et behov for at møde nye mennesker på din ferie, er det et hotel, som du skal holde dig til. Der kan du trække dig tilbage på værelset og få fred og ro. Derudover er et hotel en god mulighed for, at du kan få lige præcis den standard, som du gerne vil have. Det kan være, at du gerne vil have et billigt hotel, så er det en mulighed. Det kan også være, at det er vigtigt for dig at få så meget komfort som muligt, så er det en mulighed.

På campingpladsen kommer du hurtigt tæt på de andre

På en campingplads kommer du omvendt meget hurtigt tæt på de andre gæster på pladsen. Du vil helt sikkert komme til at hilse på alle, når du går forbi dem, og mange som du kommer til at tale med i løbet af ferien. Alle er nysgerrige på hinanden på en campingplads, og har I ikke noget at tale om, kan I altid tale om vejret, som I jo alle sammen er underlagt.

På en campingplads styrer du i højere grad selv, hvilken standard du gerne vil leve på. Du tager selv campingvogn eller telt med og kan derfor bestemme, om det skal være vild luksus, eller om det skal være primitivt og nede på jorden. Det gælder også på campingpladsen https://hasmark.dk.

Med hotel har du mulighed for at bo inde i byen

Hvis det er vigtigt for dig, at du bor helt centralt i den by, som du besøger, skal du vælge et hotel. På den måde kan du nemlig komme til at bo helt centralt tæt på offentlig transport og alle de seværdigheder, der er i byen. Det er en god mulighed for dig, hvis du ikke har bil med, da det ofte er dyrt og besværligt at parkere inde i byen.

På campingpladsen kommer du tættere på hav og natur

Når du vælger at bo på campingpladsen, kommer du som regel meget tættere på naturen, end du gør, når du bor på hotel. Campingpladser ligger ofte i naturskønne områder, hvor der ikke er langt til en sø, en skov eller havet. Det er derfor en god mulighed for dig, hvis du holder mere af naturen end af byen.

Der er mange større byer, hvor der ligger campingpladser 10 til 20 kilometer udenfor centrum. Det giver dig mulighed for at tage ind til byen og se seværdighederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *