Hotel eller teltplads til festival

Før i tiden var primitiv livsstil lig med festivaler, men de største danske musikfestivaler er i stigende grad begyndt at tilbyde opslåede telte, booking af teltpladser og deciderede hotelværelser til de mere magelige festivalgæster.

Onde tunger vil stadig hævde, at det under ingen omstændigheder er den rigtige måde at være på festival. Men i de senere år, har den typiske festivalgæst ændret sig markant. Fastfood er ikke længere den foretrukne spise, farvestrålende drinks er på vej til at erstatte den flade festivaløl og den moderne festivalgæst kræver nu også et ordentligt sted at sove. Også selvom det ikke bliver til så mange timers søvn.

hotel-festival

Så tilhører man den magelige gruppe, der ikke gider kæmpe for at nå frem til de bedste teltpladser, er tiltaget rigtig gode nyheder. På Roskilde Festival kan man bestille en luksusteltplads ved det nye område Green Comfort. Luksuspladserne ligger øst for Arena-scenen, er omgivet af træer og tilbyder desuden trådløst internet, egne toiletter, telefonopladning og kort afstand til en varm bruser. Skal det være helt vildt luksuriøst, kan man bestille et værelse på Green Comfort-hotellet, som består af otte dobbeltværelser med bad og toilet. Alt sammen konstrueret af genbrugsmaterialer i to store 40 fods skibscontainere.

Mindre kan også gøre det. Man kan købe et opslået telt på festivalpladsen, så det eneste man skal gøre, når man ankommer, er at smide sine ting og knappe den første øl op.

Skanderborgs Smukfest tilbyder noget lignende. Her kan man købe sig adgang til et såkaldt hotelt, som er et festivaltelt, placeret forholdsvis tæt på koncertområdet, der er slået op for en. Det eneste man selv skal medbringe er sit soveunderlag, sovepose og det gode festivalhumør. Ved hoteltområderne på Smukfest kan man spise morgenmad, og der er også bad- og toiletforhold i nærheden.

Så bliver det ikke nemmere og mere komfortabelt at være på festival.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *