Hotelferie eller campingferie?

For nogle er det et svært valg, om de skal bo på hotel eller campingplads på ferien. For andre er det helt lige til at skulle vælge mellem det ene eller det andet. Der er dog fordele og ulemper ved begge dele, og hvis du hører til en af dem, der ikke har bestemt sig for, om sommerens ferie skal holdes på et hotel eller på en campingplads, kommer der her nogle gode råd til det.

På et hotel kan du være dig selv og få den standard som du gerne vil have

Hvis du holder af at være dig selv, og du ikke har et behov for at møde nye mennesker på din ferie, er det et hotel, som du skal holde dig til. Der kan du trække dig tilbage på værelset og få fred og ro. Derudover er et hotel en god mulighed for, at du kan få lige præcis den standard, som du gerne vil have. Det kan være, at du gerne vil have et billigt hotel, så er det en mulighed. Det kan også være, at det er vigtigt for dig at få så meget komfort som muligt, så er det en mulighed.

På campingpladsen kommer du hurtigt tæt på de andre

På en campingplads kommer du omvendt meget hurtigt tæt på de andre gæster på pladsen. Du vil helt sikkert komme til at hilse på alle, når du går forbi dem, og mange som du kommer til at tale med i løbet af ferien. Alle er nysgerrige på hinanden på en campingplads, og har I ikke noget at tale om, kan I altid tale om vejret, som I jo alle sammen er underlagt.

På en campingplads styrer du i højere grad selv, hvilken standard du gerne vil leve på. Du tager selv campingvogn eller telt med og kan derfor bestemme, om det skal være vild luksus, eller om det skal være primitivt og nede på jorden. Det gælder også på campingpladsen https://hasmark.dk.

Med hotel har du mulighed for at bo inde i byen

Hvis det er vigtigt for dig, at du bor helt centralt i den by, som du besøger, skal du vælge et hotel. På den måde kan du nemlig komme til at bo helt centralt tæt på offentlig transport og alle de seværdigheder, der er i byen. Det er en god mulighed for dig, hvis du ikke har bil med, da det ofte er dyrt og besværligt at parkere inde i byen.

På campingpladsen kommer du tættere på hav og natur

Når du vælger at bo på campingpladsen, kommer du som regel meget tættere på naturen, end du gør, når du bor på hotel. Campingpladser ligger ofte i naturskønne områder, hvor der ikke er langt til en sø, en skov eller havet. Det er derfor en god mulighed for dig, hvis du holder mere af naturen end af byen.

Der er mange større byer, hvor der ligger campingpladser 10 til 20 kilometer udenfor centrum. Det giver dig mulighed for at tage ind til byen og se seværdighederne.

Hotel eller teltplads til festival

Før i tiden var primitiv livsstil lig med festivaler, men de største danske musikfestivaler er i stigende grad begyndt at tilbyde opslåede telte, booking af teltpladser og deciderede hotelværelser til de mere magelige festivalgæster.

Onde tunger vil stadig hævde, at det under ingen omstændigheder er den rigtige måde at være på festival. Men i de senere år, har den typiske festivalgæst ændret sig markant. Fastfood er ikke længere den foretrukne spise, farvestrålende drinks er på vej til at erstatte den flade festivaløl og den moderne festivalgæst kræver nu også et ordentligt sted at sove. Også selvom det ikke bliver til så mange timers søvn.

Så tilhører man den magelige gruppe, der ikke gider kæmpe for at nå frem til de bedste teltpladser, er tiltaget rigtig gode nyheder. På Roskilde Festival kan man bestille en luksusteltplads ved det nye område Green Comfort. Luksuspladserne ligger øst for Arena-scenen, er omgivet af træer og tilbyder desuden trådløst internet, egne toiletter, telefonopladning og kort afstand til en varm bruser. Skal det være helt vildt luksuriøst, kan man bestille et værelse på Green Comfort-hotellet, som består af otte dobbeltværelser med bad og toilet. Alt sammen konstrueret af genbrugsmaterialer i to store 40 fods skibscontainere.

Mindre kan også gøre det. Man kan købe et opslået telt på festivalpladsen, så det eneste man skal gøre, når man ankommer, er at smide sine ting og knappe den første øl op.

Skanderborgs Smukfest tilbyder noget lignende. Her kan man købe sig adgang til et såkaldt hotelt, som er et festivaltelt, placeret forholdsvis tæt på koncertområdet, der er slået op for en. Det eneste man selv skal medbringe er sit soveunderlag, sovepose og det gode festivalhumør. Ved hoteltområderne på Smukfest kan man spise morgenmad, og der er også bad- og toiletforhold i nærheden.

Så bliver det ikke nemmere og mere komfortabelt at være på festival.

hoteller til charterferie

Hoteller på charterferie

hoteller til charterferie

Der er rigtig mange muligheder for at finde gode hoteller når du skal på charterferie. Typisk køber du et hotel sammen med dit fly – men det er jo ikke noget du behøver at gøre. En charterferie kan sagtens klares uden alle rejsebureauer – og nogle gange kan du spare rigtig mange penge. Det kan dog også være den anden vej rundt, da rejsebureauer jo har mængden at forhandle med.

Du kan finde hoteller til din charterferie i forskellige prisklasser. Først får du en liste over luksushoteller.

Luksushoteller Hyatt Regency, Hua Hin, Thailand (5-stjernet) Lopesan Villa del Conde Resort, Gran Canaria (5-stjernet+) The Oberoi Sahl Hasheesh, Sahl Hasheesh, Egypten (5-stjernet) Almindeligt populære hoteller Arcadia Residence Anastasis Apartments Pri Lenart Hotel Hotel Alpenhof Hintertux Appartement Pension Zum Zacher Vælger du alligevel at rejse med et charterselskab, så er Bravo Tours et godt bud – de har gode hoteller rundt i rigtig mange lande. De har også startet en fin blog, som har en masse spændende historier – den finder du her http://blog.bravotours.dk/. Andre historier om Bravo Tours Wikipedia om Bravo Tours

Skihoteller og nyheder

Vi er på vej ind i sæsonen for skiferier. Det er nu folk er begyndt at booke rejser til både Norge, Sverige og de sydlige lande som Østrig og Italien. Der er kamp om at finde de bedste ski destinationer, så man kan få en ordentlig en på opleveren.

Rejseselskaber der laver skiture

Et af de største selskaber i Danmark er Højmark Rejser, som jeg lå mærke til den anden dag havde støttet ofrene ved Haiti. Stort gjort af Højmark Rejser.

Du kan læse lidt mere om dem herovre – Højmark Rejser.

Du har også mulighed for at læse om Højmark Rejser på Trustpilot.

Det næste selskab der laver rejser jeg vil fremhæve er Team Benns Ski. De har formået at ramme de unge på markedet og gør det rigtig godt med deres skiguider. De laver både bus, tog og fly rejser til skidestinationer.

Du kan også vælge at hoppe på Youtube og se en fed præsentationsvideo af Team Benns Ski.

Kom nu afsted

Du bliver ikke yngre – så mens dine ben stadig kan holde til det, så kom afsted. Men undgå at brække nogle legemsdele, det gør ikke ligefrem din skiferie særlig positiv. Omend det giver ekstra tid til afterskiing i baren.

Århus hotel

Billigste hotel i Århus

Århus hotel

Århus er smilets by, og her kan du finde en liste med det billigste hotel i Århus. Den er skabt for at hjælpe dig, og hvis ud kan byde ind med en bedre liste, skal du være yderst velkommen til at fortælle om et billigt hotel i Aarhus.

Billigt hotel i Århus

Helnan Hotel Marselis 8000 Århus C.

Radisson BLU Scandinavia Hotel 8000 Århus C.

Hotel Royal 8000 Århus C.

Hotel Nilles Kro 8471 Sabro

Hotel Sabro Kro 8471 Sabro

Best Western Hotel Ritz 8000 Århus C.

Comfort Hotel Atlantic 8000 Århus C.

Hotel Oasia 8000 Århus

Scandic Hotel Plaza Århus 8000 Århus C.

Koldkærgård Konferencecenter 8200 Århus N.

Hotel La Tour 8200 Århus N.

Scandic Århus Vest 8210 Århus V.

Aarslev Kro 8220 Brabrand

Hotel Mercur 8260 Viby J.

Hørning Kro og Hotel 8362 Hørning

Hotel Guldsmeden 8000 Århus C.

CABINN Århus 8000 Århus C.

Hotel Atletion 8000 Århus C.

City Sleep-In 8000 Århus C.

Hotel Aarhus City Apartments 8000 Århus C.

Havnehotellet 8000 Århus C.

Hotel Faber 8000 Århus C.

Hotel Ferdinand 8000 Århus C.

Hotel Villa Provence 8000 Århus C.

Constantia 8260 Viby J. 5

Attraktioner i Århus Århus Domkirke Vor Frue Kirke . Aarhus Rådhus, tegnet af Arne Jacobsen. Aarhus Universitet (Aarhus University). Statsbiblioteket. Den Gamle By Det Jyske Musikkonservatorium. Botanisk Have Tivoli Friheden ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus Kunstbygning Marselisborg Slot Aarhus Teater Søsterhøj Skejby Sygehus Atletion Kvindemuseet, Den Permanente Moesgård Museum

Billigste hotel i København

Her er en guide til at finde det billigste hotel i København. Byen er hovedstad og største by i Danmark, med en bybefolkning på 1.199.224 (1. januar 2011) og en storby befolkning på 1.918.062 (april 1, 2011). København ligger på øerne Sjælland og Amager.

Billigt hotel i København

Første gang dokumenteret i det 11. århundrede, København blev hovedstad i Danmark i begyndelsen af ​​det 15. århundrede. I løbet af det 17. århundrede, under Christian IV blev det en betydelig regionalt center. Med færdiggørelsen af ​​den tværnationale Øresundsbroen i 2000, er København blevet centrum for den stadig mere integration Øresundsregionen. Inden for denne region, København og den svenske by Malmø vokser sig ind i en samlet storbyområde.

København er en stor regional centrum for kultur, erhvervsliv, medier og videnskab, som det fremgår af flere internationale undersøgelser og placeringer, og der er masser af gode kontorhoteller i København. Videnskab, informationsteknologi og skibsfart er vigtige sektorer samt forskning og udvikling spiller en stor rolle i byens økonomi. Sin strategiske beliggenhed og fremragende infrastruktur, med den største lufthavn i Skandinavien, placeret 14 minutter med tog fra byens centrum, har gjort det til en regional hub og et populært sted for regionale hovedkvarterer og konventioner.

Københavs lufthavn er også meget populær, og det taler klart til byens fordel, at du fx kan flyve med Højmark rejser eller Team Benns ski til de mange destinationer i Europa.

Københavns hoteller

Copenhagen Admiral Hotel Toldbodgade 24-28 – 3374 1414

Comfort Hotel Xpress, København Oslo Plads 5, København – 7012 4646

Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen Hammerichsgade 1, København – 3815 6500

Adina Apartment Hotel Copenhagen Amerika Plads 7, København – 3969 1000

Hotel Rye Ryesgade 115, København – 3526 5210

Nyhavn Hotel Nyhavn 71, København K – 3343 6200

Hotel 9 Små Hjem Classensgade 38, København – 3526 1647

Populære attraktioner i København

København er kendt for en lang række kendte attraktioner, og her er en lang liste over dem du bør besøge i byen.

Indre By Christianshavn Østerbro Vesterbro/Kongens Enghave Vesterbro Kongens Enghave Nørrebro Valby Vanløse Brønshøj-Husum Bispebjerg Amager Øst Amager Vest Sundbyvester Vestamager Slotsholmen Frederiksstaden Islands Brygge Holmen Christiania (Freetown) Carlsberg Sluseholmen Amagerbro Ørestad Nordhavnen Bellahøj Brønshøj Ryparken Vigerslev