Top 10: Derfor skal du rejse til Vietnam

Vietnam er et unikt land i Asien, og et som ofte bliver undervurderet. I Vietnam rejser du ikke kun igennem et smukt land, som har en helt fantastisk kultur, men du kommer også til at opleve et land, som har en dyb og fascinerende historie. Her er 10 grunde til, at du skal rejse til Vietnam!

Den første grund er maden. Mange har måske prøvet at få den klassiske nudelsuppe phó eller en bánh mi, en vietnamesisk sandwich. Der er dog intet som at smage den i landet selv, hvor maden er krydret med lokale krydderier og ofte får sit helt eget præg alt efter hvor du befinder dig!

Den anden grund er landets politiske historie, som du blandt andet kan opleve ved Ho Chi Minhs mausoleum. Her kan du se liget af manden bag Vietnams kommunistparti, som senere skabte verdenshistorie i deres kamp mod USA – en fantastisk mulighed for at introducere politisk historie til familien!

Den tredje grund er tempelkomplekset My Son, hvor hinduismen udviklede sig mellem det 4. og det 13. århundrede. De smukke ruiner står der stadig, og er en del af Unescos verdensarv!

Den fjerde grund er byen Hoi An, en tidligere fiskerby. I dag er det en meget populær turistby, hvor du kan opleve den storslåede arkitektur, som findes i mange asiatiske lande. De mange lanterner tryllebinder besøgende, og viser, hvordan Vietnam er gået fra et krigshærget land, til et land fyldt med harmoni.

For det femte kan du besøge Thien Mu pagoden. Pagoderne er en klassisk asiatisk bygningsstruktur, og denne pagode er en perle i Vietnam. Navngivet efter en gammel folkemyte, emmer strukturen af mystik og skønhed. Det er i sandhed et syn, som vil fascinere både børn og voksne lige meget!

Vietnam besidder en storslået natur!

Det er ikke altid, at vi tænker over det, men Vietnam er blevet en utrolig populær feriedestination blandt andet på grund af de smukke natur! Mekong floden er den sjette grund til at rejse til Vietnam. Floden findes i Mekong deltaet, hvor store mængder ris produceres, og her finder du bygninger bygget ovenpå vandet.

Den syvende grund til at rejse til Vietnam er Phong Nhe-Ke Bang nationalpark, hvor du kan opleve smukke grotter og huler. I dette spektakulære syn i Vietnam rejser du ikke på fods, men kan også prøve blandt andet bjergbestigning!

Som det ottende kan du opleve klitterne i Mui Ne, hvor du kan opleve de rød-hvide klitter, som bugter sig henover landskabet, og skaber et sandt geologisk underværk!

Den niende grund til at rejse til Vietnam for naturen er Phu Quoc – den største i Vietnam. Her finder du næsten uberørt natur med børnevenlige strande og muligheder for blandt snorkling.

Den sidste grund er Ha Long Bay – et overvældende landskab af en bugt, hvor du finder både koralrev og kalkstens-øer. Der er en grund til, at denne utrolige bugt er designeret en verdensarv af Unesco! Klik her for at læse meget mere om, hvad du kan opleve i Vietnam!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *