Find det billigste hotel

Sådan finder du det billigste hotel

At holde ferie kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Især fly og hotel er store udgifter. Ofte hænger hotellets standard sammen med prisen – og man vil jo gerne bo på et dejligt hotel. Men det er faktisk muligt at finde et godt og samtidig billigt hotel i hele verden.

Find det billigste hotel

 

Beliggenhed

Ofte har prisen sammenhæng med hotellets beliggehed. Hvis hotellet ligger meget centralt, tæt på stranden eller et andet populært sted er det ofte dyrt. Hvis du leder efter et billigt hotel, kan det derfor være en god ide at overveje beliggenheden en ekstra gang. Der kan være penge at spare ved at nedprioritere dette og hotellet kan jo være mindst ligeså godt.

Rejs på det rigtige tidpunkt

Der kan være mange penge at spare på hoteller, hvis du rejser uden for sæson. Nogle hoteller er fuldt bookede om sommeren, og prisen er derfor højere her. Du kan tjekke hvordan prisen er i forskellige uger, på en søgemaskine.

Afbudsrejse

Hvis du ønsker god beliggenhed, godt hotel og god pris kan en afbudsrejse være en løsning. Her får du hele pakken, til en meget lav pris. Dog kræver det at du er klar til at tage af sted med forholdsvis kort varsel. Du kan finde afbudsrejser hos eksempelvis Bravo Tours. Du kan ikke med sikkerhed være heldig at finde en afbudsrejse til et helt bestemt sted. Hvis du derimod har lyst til at rejse, men ikke har de store krav til hvorhen, kan det tit betale sig at vente og søge efter afbudsrejser, når tiden nærmer sig.

Køb fly og hotel sammen

Ofte er der penge at spare på den samlede pris, hvis du vælger en pakkerejse. Det giver ekstra tryghed, at vide at der er styr på hotel, så man ikke skal finde et når man når frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *