Det skal du have med hjemmefra på ferien

Ferien står for døren. Men inden man kan give sig hen til feriestemningen, skal der lige pakkes først. Der er mange overvejelser, man skal have med, når kufferterne skal pakkes. Hvilket transportmiddel skal man f.eks. med? Hvor meget har man plads til? Har man børn med? Og i så fald, hvad skal de så underholdes med? Hvad er det for et sted man skal hen? Og sådan fortsætter det. Disse overvejelser har afgørende betydning for en god og vellykket tur. Nedenunder følger et par gode råd til uundværlige ting til ferien, som man kan medbringe hjemmefra.

Vær forberedt i forhold til børnenes underholdning

Selvom kontorartikler ikke umiddelbart er det, man tænker på, når man skal pakke, så er der faktisk flere kontorartikler, som kan være virkelig praktiske at medbringe. F.eks. er det nødvendigt at medbringe underholdning til sine børn i en eller anden form, når turen går mod feriedestinationen. Her hitter elektroniske apparater så som små fjernsyn og nintendoer. Disse apparater kræver dog batterier, og derfor er det vigtigt, at man husker at medbringe nogle hjemmefra. Man kan ikke vide sig sikker på, om man kan få de pågældende batterier i udlandet, og så står man med utilfredse børn, som lige pludselig har mange timer i vente uden underholdning. Husk derfor en pakke batterier, så du undgår at lege pauseklovn hele turen derned og hjem.

Spil er også den perfekte underholdning for både børn og voksne. Evige spilhit hos de fleste er kortspil og yatzy. Det er nemme og transportable spil, som hele familien kan samles om. Uanset om man sidder i bilen, flyet eller ved poolen, så er er altid plads til at spille disse spil. Og nu hvor ferien også ofte handler om at komme hinanden ved, så er spil også en perfekt måde at mødes om noget fælles og hygge sig med det.

Medbring praktiske kontorartikler

Hvis man skal tænke lidt mere praktiske kontorartikler, så kan det være en god ide at medbringe skriveremedier. Når mor gerne vil løse kryds og tværs, skal hun bruge en kuglepen. Når børnene gerne vil tegne i deres tegnehæfter, så skal de bruge tuscher. Og når far skal notere tal i yatzyblokken, så skal der bruges en blyant. Man kommer højst sandsynligt, på et eller andet tidspunkt under ferien, til at stå og mangle noget at skrive med, og så kan man ligeså godt have taget det med hjemmefra i stedet for at købe noget nyt.

Hvis man ikke tager flyet kan det også være praktisk at tage en saks med. I lufthavnen vil den højst sandsynligt blive taget i kontrollen, men hvis man bruger andet transport, er det intet problem at medbringe en saks. Man kan hurtigt komme ud for tilfælde, hvor en saks skal bruges. Dertil kan en saks ligeledes fungere som glimrende underholdning for børnene. Her kan de f.eks. sidde og klippe mønstre ud i papir. Det gælder om at være praktisk og kreativ, når man har børn med. Så tænk derfor over hvilke typiske kontorartikler, som vil gøre jeres rejse lettere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *