Det skal du have med hjemmefra på ferien

Ferien står for døren. Men inden man kan give sig hen til feriestemningen, skal der lige pakkes først. Der er mange overvejelser, man skal have med, når kufferterne skal pakkes. Hvilket transportmiddel skal man f.eks. med? Hvor meget har man plads til? Har man børn med? Og i så fald, hvad skal de så underholdes med? Hvad er det for et sted man skal hen? Og sådan fortsætter det. Disse overvejelser har afgørende betydning for en god og vellykket tur. Nedenunder følger et par gode råd til uundværlige ting til ferien, som man kan medbringe hjemmefra.

Top 10: Derfor skal du rejse til Vietnam

Vietnam er et unikt land i Asien, og et som ofte bliver undervurderet. I Vietnam rejser du ikke kun igennem et smukt land, som har en helt fantastisk kultur, men du kommer også til at opleve et land, som har en dyb og fascinerende historie. Her er 10 grunde til, at du skal rejse til Vietnam!

Chania på Kreta

Spar penge på din rejse

Chania på Kreta

Sidder du også og overvejer, hvor ferien skal gå hen i år til påsken, sommeren eller efteråret, og vil du gerne spare lidt penge? Så kommer her et par fif og tricks til hvordan du kan få en lidt billigere ferie, for der kan være mange penge at spare uanset om man rejser mange sammen eller alene.

Rejseguides – den store guide til de bedste

En af de bedste ting du kan gøre inden du skal ud og rejse er at have skimmet en rejseguide igennem. Det vil være rigtig (på godt jysk) træls at komme hjem fra ferien, og opdage at du boede 2 kilometer fra den smukkeste solnedgang eller bedste burgerbar i verden.

Rejseguides er til inspiration. Brug dem som det.

Her er en god liste over de steder hvor du kan finde rigtig gode rejseguides til Europa, Danmark og resten af verden.

Rejseguides

 

Find det billigste hotel

Sådan finder du det billigste hotel

Find det billigste hotel

At holde ferie kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Især fly og hotel er store udgifter. Ofte hænger hotellets standard sammen med prisen – og man vil jo gerne bo på et dejligt hotel. Men det er faktisk muligt at finde et godt og samtidig billigt hotel i hele verden.

 

Beliggenhed

Ofte har prisen sammenhæng med hotellets beliggehed. Hvis hotellet ligger meget centralt, tæt på stranden eller et andet populært sted er det ofte dyrt. Hvis du leder efter et billigt hotel, kan det derfor være en god ide at overveje beliggenheden en ekstra gang. Der kan være penge at spare ved at nedprioritere dette og hotellet kan jo være mindst ligeså godt.

Rejs på det rigtige tidpunkt

Der kan være mange penge at spare på hoteller, hvis du rejser uden for sæson. Nogle hoteller er fuldt bookede om sommeren, og prisen er derfor højere her. Du kan tjekke hvordan prisen er i forskellige uger, på en søgemaskine.

Afbudsrejse

Hvis du ønsker god beliggenhed, godt hotel og god pris kan en afbudsrejse være en løsning. Her får du hele pakken, til en meget lav pris. Dog kræver det at du er klar til at tage af sted med forholdsvis kort varsel. Du kan finde afbudsrejser hos eksempelvis Bravo Tours. Du kan ikke med sikkerhed være heldig at finde en afbudsrejse til et helt bestemt sted. Hvis du derimod har lyst til at rejse, men ikke har de store krav til hvorhen, kan det tit betale sig at vente og søge efter afbudsrejser, når tiden nærmer sig.

Køb fly og hotel sammen

Ofte er der penge at spare på den samlede pris, hvis du vælger en pakkerejse. Det giver ekstra tryghed, at vide at der er styr på hotel, så man ikke skal finde et når man når frem.

Find billige hoteller ved Sun Tours

En charterferie starter ofte med at du finder det rette rejsebureau der skal arrangere din rejse. Du kan også selv, men det er bare nogle gange meget nemmere at få et charterbureau som Sun Tours til at gøre det. Lige præcis Sun Tours har faktisk også en af de bedre Trustpilot score. Du kan se den seneste Trustpilot for Sun Tours her.

Når du har taget en beslutning om det rejsebureau du vil bruge, skal du have fat i et hotel. Det er her den virkelige rejse starter. For der er et hav af forskellige hoteller du kan vælge imellem. Det er vigtigt du sætter dig en række kriterier.

Hvor mange skal afsted Hvor i verden vil I hen? Fx Dubai Skal der være all inclusive Har is i maven og kan tage en afbudsrejse Hvor mange stjerner skal hotellet have

Det er allesammen ting I skal have besluttet inden I begynder at lede. Det vil også være en god ide, at have et budget på plads.

Nu er du klar til at gå i gang med din søgen på nettet efter det bedste og billigste hotel. Se eventuelt om du kan finde et godt tilbud på Sun Tours Google plus side.

beskidt sengetøj

Hotellers renlighed verden rundt

beskidt sengetøj

En af de vigtigste ting ved et hotel, er deres renlighed. Det handler om at værelset eller lejligheden er ren når du kommer til den, at der bliver skiftet sengetøj hver dag og nye håndklæder når de gamle er brugte.

Det kommer meget an på, hvor renligt der er på et hotel – og ofte er det en af de parametre der spiller ind, når der skal uddeles stjerner.

Brugeranmeldelser giver svaret

Stjerner tildelt hotellet er langt fra tilstrækkeligt i dag. Det kan du ikke længere regne med – der sker alt for meget rundt om i krogene, som dem der tildeler stjernerne ikke har styr på. Til gengæld kan du i stedet finde anmeldelser rundt om på nettet fra folk der allerede har besøgt hotellet. Det er tjenester som TripAdvisor, Hotels.com og lignende portaler. Alle steder der giver god overblik og personlige anmeldelser.

De anmeldelser kan give dig svaret på, om værelset er beskidt når du kommer og om de har skiftet sengetøjet på værelset hver dag – eller det kun sker inden du kommer og ikke før næste gæst tjekker ind.