Find det bedste hotel til din safari

For de fleste er drømmen om en safaritur det at sidde i solnedgangen i det afrikanske vildnis med en kølig drink i hånden. Mens du nipper til drinken og kaster peanuts i gabet, holder du øje med en gruppe elefanter, der slubrer af vandhullet nedenfor. Men det er også en drøm, der for de fleste mennesker kræver mange års opsparing for at kunne blive realistisk. I Afrika finder du små intime luksus camps og lodges samt hoteller i verdensklasse. Det er heldigvis rimelig billigt at bo på hotel i Afrika, selvom de dog stadig har de store luksuriøse 5 stjernede hoteller, så har de også 4-stjernet, 3-stjernet, 2-stjernet og 1-stjernet steder du kan bo på. Afrika er jo også ret stor, så det gælder selvfølgelig om at finde den rette by at booke et hotel i, så alt dette afhænger af hvor i Afrika du vil tage hen og i hvilken sammenhæng. Afrika tilbyder nemlig et kæmpe udvalg af safarirejser til fantastiske områder, hvor hotellet også er en del af oplevelsen.

Se gode muligheder her

Luksus hoteller på safaridestinationer

Der findes både mindre og større byer i Afrika, at bo på hotel på. Elsker du dyr og vil du gerne opleve dem på tæt hold, så er Kruger National Park et oplagt sted. Der findes massere af behagelige og luksuriøse hoteller i Kruger National Park. Sydafrika fører an i det eksklusive selskab med to hoteller i toppen. Blandt andet Sabi Sand Game Reserve, som ligger inde i den kendte Kruger National Park i Sydafrika. Også mange andre hoteller på listen over de bedste hoteller, er netop safariressorts og fælles for dem er altså, at man her får en kombination af unikke omgivelser, god service og gastronomi på topniveau, men det er ikke det eneste. Den fantastisk flotte natur og de store flokke af vilde dyr går omkring og det er muligt at komme helt tæt på dem.

Der findes også Cape Town, som er hovedstaden i Sydafrika. Stemningen i Cape Town er i stor grad præget af byens beliggenhed ud til havet, byen ligger lige der, hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean krydses. En super dejlig atmosfære. En rar følelse af afslapning i det pulserende byliv, hvor du har massere af muligheder for at tage på ture og udflugter, som safari.

Kombinationer af afslappende ferie og oplevelser

En safarirejse på savannen er en oplevelse du aldrig glemmer og måske også en livsdrøm for dig. Derfor skal du også have de største chancer for at få alle dine drømme opfyldt på en unik safari i et privat reservat med eksklusiv safari lodge eller på et fantastisk hotel med gode omgivelser. Tanzania byder blandt andet på en ren afslappende ferie, samtidig med unikke oplevelser som det vilde dyreliv og den fantastiske natur, der bare skal opleves. Tanzania tilbyder også den fantastiske ø Zanzibar, som man måske kunne lave en kombination af. En unik oplevelse på safari i Tanzania, og en afslappende badeferie på Zanzibar. På http://safariyya.dk/tanzania/ kan du læse om de spændende muligheder i Tanzania.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *