Find det bedste hotel til din safari

For de fleste er drømmen om en safaritur det at sidde i solnedgangen i det afrikanske vildnis med en kølig drink i hånden. Mens du nipper til drinken og kaster peanuts i gabet, holder du øje med en gruppe elefanter, der slubrer af vandhullet nedenfor. Men det er også en drøm, der for de fleste mennesker kræver mange års opsparing for at kunne blive realistisk. I Afrika finder du små intime luksus camps og lodges samt hoteller i verdensklasse. Det er heldigvis rimelig billigt at bo på hotel i Afrika, selvom de dog stadig har de store luksuriøse 5 stjernede hoteller, så har de også 4-stjernet, 3-stjernet, 2-stjernet og 1-stjernet steder du kan bo på. Afrika er jo også ret stor, så det gælder selvfølgelig om at finde den rette by at booke et hotel i, så alt dette afhænger af hvor i Afrika du vil tage hen og i hvilken sammenhæng. Afrika tilbyder nemlig et kæmpe udvalg af safarirejser til fantastiske områder, hvor hotellet også er en del af oplevelsen.

Bliv klar til ferien

Sommeren er forbi, og mange danskere ser allerede frem til næste års ferie. Men der er lang tid til, og derfor er der god tid, til at finde ud af hvad slags ferie man gerne vil på. Nedenfor kan du få inspiration og gode tips til næste års rejse. Du kan også få råd til ferien ved at tage et lån.

Billigt hotel i Afrika

afrika hotel

Alle danskerne ved vist godt, at der er VM i Afrika til sommer 2010, og nu leder en masse danskere så efter et hotel i Afrika. Først skal rejsen til Afrika selvfølgelig købes, men et hotel er mindst ligeså vigtig.

Afrikas billigste hotel

Afrika er heldigvis et rimelig billigt land at bo på hotel i, selvom de dog stadig har de 5 stjernede hoteller, så har de også 4-stjernet, 3-stjernet, 2-stjernet og 1-stjernet steder du kan bo.

Afrika er jo også ret stor, så det gælder selvfølgelig også om at finde den rette by at booke et hotel i. Der er hovedstaden Cape Town, eller de mindre byer Pretoria, Gauteng og Bloemfontein. Alle gode steder at bo på hotel.

5-stjernet hotel i Afrika

Det er ren luksus at bo på det 5-stjernede The Westin Grand Cape Town Arabella Quays. Prøv at se disse billeder.

Det er ikke umuligt at finde et billigt hotel i Afrika – tjek bare de følgende links herunder.